HTML

Caracas Privát

Személyes képek a családról

Friss topikok

  • szantopeter: Ilyen szép darbukát remélem nem csak lámpatartónak használtok. (2012.12.05. 14:19) Lakás újdonságok
  • istvanffy: gratulálok! :) (2011.01.27. 17:07) BUÉK 2011
  • csolto: Szia Don! Gratulálok az új életedhez, és nagyon sok egészséget és minden jót kívánok... Gratula ... (2010.11.05. 19:04) Esküvő

Lakás újdonságok

2012.11.26. 19:43 camburpinton

Végre kezd a lakásunk hasolítani arra, amit elgondoltunk már vagy két évvel ezelőtt. Persze mindig van benne rengeteg hiányzó részlet, de az elmúlt héten nagy előrehaladás történt. Az asztalosok meghozták és beszerelték a nagyszobába a pódiumot, amit terveztünk. Ez olyan, hogy a tetején lehet ücsörögni, feküdni, stb... cipő nélkül. Lehet rajta enni, mert egy alacsony asztal is készült hozzá, valamint alul üres és tárolóként is funkcionál. Ezzel szemben egy számítógépek való asztalt és ezek közé könyvespolc került, ami alatt végig lámpák vannak, amik végre fénnyel árasztják el az amúgy mindig nagyon sötét nagyszobát. A konyhába már régebben megjöttek a szekrények ajtajai, viszont most neonlámpákat szereltem a fölső pult alá. A kézmosó-fülkébe pedig végre teljes tükröt vágattunk és fölé is rendes lámpa került. Ez azok tudják igazán értékelni, akik már jártak itt, hogy ezek igen jelentős előrelépést képviselek. A lenti gyűjteményben először csak művészi képeket láthattok a hálószobákról, és a végén lesznek képek a pódiumról, konyháról és kézmosó-fülkéről.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cambur.blog.hu/api/trackback/id/tr444926894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szantopeter 2012.12.05. 14:19:03

Ilyen szép darbukát remélem nem csak lámpatartónak használtok.
süti beállítások módosítása