HTML

Caracas Privát

Személyes képek a családról

Friss topikok

  • szantopeter: Ilyen szép darbukát remélem nem csak lámpatartónak használtok. (2012.12.05. 14:19) Lakás újdonságok
  • istvanffy: gratulálok! :) (2011.01.27. 17:07) BUÉK 2011
  • csolto: Szia Don! Gratulálok az új életedhez, és nagyon sok egészséget és minden jót kívánok... Gratula ... (2010.11.05. 19:04) Esküvő

Playa Los Caracas

2011.12.13. 22:35 camburpinton

 2011. december 13.

Pár magyarázó szót szeretnék fűzni ehhez az albumhoz, amit nemrég raktam fel:

http://indafoto.hu/camburpinton/strand_los_caracas

Jesus és családja, a mi családunk, valamint Kimberly elmentünk a strandra. Danna első strandolása volt. Először és talán utoljára vette fel a csibés fürdőruháját. Persze nem ment a vízbe, sőtt még ki az árnyékból sem. Ott volt még Yhammil is. Igazából senki, rajtam kívül nem ment be a vízbe. Azért sem mentek be, mert ezen a strandon nincs védőgát kiépítve, és így a hullámok telibe érik a partot. Szörfösöknek kicsik a hullámok, embernek pont jó, ha tud úszni. Az emberek ebben az országban általában nem tudnak úszni. Ami érdekes, mert itt a tenger. Uszoda és termálvíz nincs sok, az is igaz.

Yhammi nagyon élvezte a homokozást, de a víztől ő is félt. Én meg persze megint nem vigyáztam magamra és jól leégett a hátamnak az a része, amit nem kentem be jól.

A másik album ez:

http://indafoto.hu/camburpinton/donat_szulinap

Itt Elluz Anyukája és apja is rajta van a képeken. Ez azért különleges, mert már régen elváltak, és az Apja csak ritkán látogat Caracasba. Camaná-ban él, és édességeket csinál. Gyümölcsből, vagy éppen olyan dologból, ami eszébe jut. Most hozott nekünk padlizsán édességet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cambur.blog.hu/api/trackback/id/tr163461623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása