HTML

Caracas Privát

Személyes képek a családról

Friss topikok

  • szantopeter: Ilyen szép darbukát remélem nem csak lámpatartónak használtok. (2012.12.05. 14:19) Lakás újdonságok
  • istvanffy: gratulálok! :) (2011.01.27. 17:07) BUÉK 2011
  • csolto: Szia Don! Gratulálok az új életedhez, és nagyon sok egészséget és minden jót kívánok... Gratula ... (2010.11.05. 19:04) Esküvő

Manapság

2012.11.26. 21:28 camburpinton

Gyorsjelentés:

Mostanában nehéz idők járnak ránk. Sokat túlóráztam kínai projektek miatt, néha hét végén is. Párszor éjszaka is dolgoztunk. A cég jövője közép távon szép, mert úgy tűnik meg fogjuk vetni a lábunkat kínában, és amit én csinálok, a vizualizációnak kedveznek a lehetőségek, de most rövid távon a cég jövője mégis kétes. Ugyanis éppen nincs olyan projekt, amit fizet, és a cég kifutott a tartalékaiból. Lehet, hogy egy darabig fizetés nélküli szabadságra kell mennünk. Hát ezért is dolgozunk most olyan sokat, hogy ez ne így legyen. Ha mégis így lenne, akkor én meg azt az időt majd arra fogom fordítani, hogy tényleg sínre rakjam a vizualizációs üzletrészt, és az egy független bevételi forrás legyen a cégnek, a távolabbi jövőben, meg hogy én magam is szabadúszóvá válhassak.

A másik újdonság, ami már sokkal kellemessebb, hogy Nani kb 3 hete elkezdett járni egyedül, ami nekünk nagyon sok römet jelent. Leszámítva, hogy futkoshatunk mostantól utána, de már nem is kell cipelni mindig mindenhova. Nagyon aranyos, és még mindig meglepődünk amikor reggel nem kimészik a szobából, hanem kisétál. Itt vanak videók:

http://indavideo.hu/video/Nani_jar_1
http://indavideo.hu/video/Nani_jar_2
http://indavideo.hu/video/Nani_jatszik

Már több mint egy hónapja bölcsödébe is jár. Ez egy magánbölcsi. Az épület nem olyan jó, de úgy tűnik szakmai szempontból elég jók. Legalábbis nekünk tetszik. A legnagyobb baj az vele, hogy Ilus munkahelyéhez van közel, ami azt jelenti, hogy reggel pont a csúcsforgalomban kell két órát metróznunk hogy elvigyük. Ez borzalmas. Tülekedés, stb... Ehhez pedig reggel 4-kor kell kelnünk, hogy összekészüljünk, és legkésőbb 6-kor elinduljunk, hogy 8-ra beérjünk vele. Ilus 3-kor hozza el, és 5-6 ra otthon vannak. Én meg este 8 után érek haza általában. Szóval ez így hosszú távon fenntarthatatlan, erre kellett rájönnünk. Van pár opció, hogy hogyan változtassunk. Ez majd jövőre lesz.

Itt volt egy hónapig majdem a bátyám. Nálunk is lakott, meg az intézetben, ahol anno dolgoztam. Nagyon kevés időnk volt rá sajnos pont ezalatt az idő alatt amig itt volt. Azért rajtunk keresztül jobban belelátott az itteni kultúrába, mint más Dél-Amerikai országok kultúrájába, ahol nem ismert senkit személyesen. Elvileg ma érkezik vissza Melbourne-be egy három hónapos, Latin-Amerikai körutazásról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cambur.blog.hu/api/trackback/id/tr404927229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása