HTML

Caracas Privát

Személyes képek a családról

Friss topikok

  • szantopeter: Ilyen szép darbukát remélem nem csak lámpatartónak használtok. (2012.12.05. 14:19) Lakás újdonságok
  • istvanffy: gratulálok! :) (2011.01.27. 17:07) BUÉK 2011
  • csolto: Szia Don! Gratulálok az új életedhez, és nagyon sok egészséget és minden jót kívánok... Gratula ... (2010.11.05. 19:04) Esküvő

Konyhafelújítás 2.

2011.03.22. 21:43 camburpinton

Most már több mint egy hónapja tart a konyhafelújítás. Már teljesen kész vagyunk tőle. Ok, a konyha már készen van, és már a fürdőszoba is. De még hátra van a közben kitalált az egész lakás padlójának lecsempézése is. Még mindig az anyósnál lakunk Pro Patriában, a barrióban. Nem is olyan rossz. Közelebb van a munkahelyemhez, és a hét végén a tetőn lehet napozni.

Most szombaton elcitáltuk a mestereket egy kis garanciális javításra, mert csöpögtek vízvezetékek, és eldugult a zuhanylefolyó. Mi magunk meg a fuga hiányosságait javítgattuk. Señor Calixto is jött (az öregecske a két testvér közül). Eléggé panaszkodott. Fáradt is volt. Délutánig maradtak. Vasárnap kaptuk a hírt, hogy reggel szívrohamot kapott, és meghalt. Ez elég szívszorító. Valami emléket kéne állítanunk, ha már az életét adta a konyhánkért. :( De a testét mára már hazaszállították Kolumbiába. Ravatalozás/temetés itt nem lesz. A testvére ma már akarta folytatni a munkát. Egyedül. Végülis más miatt ezt el kell napolnunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cambur.blog.hu/api/trackback/id/tr252763417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása