HTML

Caracas Privát

Személyes képek a családról

Friss topikok

  • szantopeter: Ilyen szép darbukát remélem nem csak lámpatartónak használtok. (2012.12.05. 14:19) Lakás újdonságok
  • istvanffy: gratulálok! :) (2011.01.27. 17:07) BUÉK 2011
  • csolto: Szia Don! Gratulálok az új életedhez, és nagyon sok egészséget és minden jót kívánok... Gratula ... (2010.11.05. 19:04) Esküvő

Újra itt...

2011.12.12. 20:11 camburpinton

2011. December 12.

Hosszú ideje nem jelentkeztem, de most már meg kell tennem, mert sokan kértek, hogy írjak. De az igazi ok mégis csak az, hogy valaki megfenyegetett, hogy ha nem írok, akkor WC papíron fog nekem írni egy levelet, amiben megver.

Úgyhogy most gyorsan írok. Persze rengeteg minden történt a legutolsó óta, nem is tudom összefoglalni. A legfontosabb, hogy megszületett a kislányom, Danna. Sok-sok képet lehet róla látni itt: http://indafoto.hu/camburpinton

Másik apróság: itt Venezuelában már november elejétől megjön a karácsony. Tudom otthon is egyre hamarabb érkezik, de ez azért mégiscsak veri azt. Ma pedig (hétfőn) jövök be munkába és a város már félig ki van ürülve. A diákok már elmentek vakációra. Ez azért van, mert megint súlyos esőzések voltak, és az összes oktatási intézményben felfüggesztették a tanítátást egyész jövő évig. Caracasban tényleg nem lehett közlekedni amikor esik az eső. Még a metró is leállt, mert beázott. A diákok persze nagyon örülnek.

Szólj hozzá!

Címkék: család eső caracas

A bejegyzés trackback címe:

https://cambur.blog.hu/api/trackback/id/tr573458744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása